FAAMAONI

Fa'atusatusaga fa'atinoga i le va o u'amea fa'asa'o ma'a'a maualuga ma fa'a'ofuina u'amea masani

Fa'atusatusaga fa'atinoga i le va o u'amea fa'asa'o ma'a'a maualuga ma fa'a'ofuina u'amea masani

"Crack arrest steel" e faasino i le uamea ma le malosi gau gau ma uiga o le taofiofia o le faʻasalalauina o taʻavale maʻaleʻale, ma o loʻo i ai le malosi e puipuia ai le sosolo i se saoasaoa maualuga.Pe a iai ni faʻafitauli faʻaletonu poʻo ni taʻavale i totonu o le vaega, o le uʻamea puʻeina o le uʻamea e faʻatatau i le mamafa o le avega ma le aʻafiaga o le mamafa I lalo o lenei tulaga, e mafai ona taofia ai le faʻalauteleina o taʻavale i totonu o se vaega laʻititi ma puipuia ai le tupu mai o faʻalavelave tetele.
(Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i le aʻafiaga o oloa uʻamea faʻapitoa, pei oleAbrasion Plate Uamea, e mafai ona e lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou)
O mea autu o NM400Tuf, NM450Tuf, NM500Tuf;
Aʻo faʻamautinoaina e oloa NM450Tuf le faʻaofuofu tutusa, o le malosi o le aʻafiaga i le -20 ° C e mafai ona oʻo atu i le 110J, o le malosi maualalo o le vevela e sili atu i le 2 taimi o le tulaga tutusa o le uʻamea faʻafefe, ma e sili atu i le tulaga faʻale-atunuu e 4. taimi, ma e mafai ona tautua i le siosiomaga o le -60°C.Ma e faʻaluaina le ola tautua, ma e le faʻateleina le tau o le uelo ma isi gaioiga.
(Afai e te fia iloa atili e uiga i talafou pisinisi i lugaAbrasion Resistant Steel Pepa, e mafai ona e fa'afeso'ota'i mai i so'o se taimi)
Ata 1 Fa'atinoga mana'oga ole u'amea fa'a'ofu'ofu malō

https://www.zzspecialsteel.com/contact-us/
Ata 2 Fa'atusatusaga o le gau o le voluma i le va o le u'amea fou ma le u'amea ma le u'amea masani NM450 i le si'osi'omaga pala.

https://www.zzspecialsteel.com/contact-us/
Ata 3 Fa'atusatusaga o a'afiaga o le ma'a'a maualuga fou e pu'eina le u'amea NM450Tuf ma le u'amea masani.

https://www.zzspecialsteel.com/contact-us/
O ta'avale lafoa'i ma mea fa'aleleia ua matua fa'aleleia atili le malosi ma le fa'aumiumi i lalo o le manatu o le le suia o le ofuina o le tete'e, fa'amalieina lelei fa'afitauli e pei o le deformation ma le ta'e o le vaega fa'amama avega a le ta'avale e mafua mai i malosiaga eseese mai fafo.
(Afai e te manaʻo e maua le tau o oloa uʻamea faʻapitoa, pei oleAbrasion Resistant Steel Plate, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i matou mo upusii i soo se taimi)

https://www.zzspecialsteel.com/contact-us/
O le mea lea, o le lelei maualalo o le vevela o le malosi o le mea e foia ai le faʻafitauli o le taʻe e ono tupu i le uʻamea faʻasaʻo-maualuga maualuga (NM450) i lalo o tulaga ogaoga o galuega, e mafai ai e le vaega atoa ona luʻitauina le tetee sili ma ausia ai le maualuga. i le faatinoga atoa.O le taimi nei o le faʻaaogaina faʻapitoa o vaega taʻavale faʻapitoa.O se tasi o mea e maua ai le faʻatinoga sili ona maualuga.


Taimi meli: Me-25-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou